кадри  bTV: Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не говоря с

...
кадри  bTV: Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не говоря с
Коментари Харесай

Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не говоря с теб, написаха, че съм непристойна

кадри  bTV: Цънцарова се пази от Бакърджиев: Не приказвам с теб, написаха, че съм непристойна

Статия на „ Вихрогон “ накара екипа на „ Тази заран “ по bTV да премисли държанието си в сегмента на диванчето, което събира всички в студиото.

След като преразказахме част от разговора им в сряда заран, в четвъртък най-малко част от водещите все едно седяха на тръни.



За разлика от предходни дни, Натали Трифонова се обади тъкмо два пъти, очевидно решила, че е по-добре да се пази от мнения и реакции по отношение на сътрудниците.



Мария Цънцарова пък непосредствено си призна, че никак не ѝ харесва да разискват държанието ѝ в интернет издания. Тя обаче се опита да упрекна за това спортния публицист Петър Бакърджиев.

„ Ти през вчерашния ден ме подхлъзна, написали са какъв брой непочтено съм се държала “, атакува тя сътрудника си. Явно журналистката е усетила поради коментара ни, че е предходна границите с подигравките си за Серина Уилямс и благосклонностите ѝ към Григор Димитров.

За разлика от Натали и Мария, мъжката част от екипа обаче въобще не смяташе да си мери приказките.



Новинарят Ивайло Везенков разгласи на висок глас, че счита да напусне малкия екран, с цел да стане ватман на Хогуортс експрес от света на Хари Потър. Пепи Бакърджиев също беше в нормалното си закачливо въодушевление и продължи да пуска двусмислени мнения при всеки комфортен мотив. Златимир Йочев обаче би всички със своята версия какво съставлява един от най-древните исторически обекти в света – Стоунхендж.



 „ Стоунхендж са едни камънаци подредени и към тях пасат овце, това е “, съобщи Злати за една от най-посещаваните забележителности във Англия. Той даде съвет на българите, посещаващи острова, по-скоро да отидат в двореца Бленъм, родното имение на Чърчил, който съгласно него е доста по-интересно място от мегалитния комплекс от Бронзова ера.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР